Indendørsflyvning


Kom og flyv indendørs i Sønderrishallen

Nyt tiltag i Guldager Modelflyveklub

Guldager Modelflyveklub – Indendørsflyvning. I år flyver vi i sønderrishallen alle søndage hvor skolen har åben fra kl 19:00-21:00. Herfra flyver vi med alt fra indendørsflyver og helikopter til både store og små droner. Alle er velkomne til at komme forbi.

Hallen er en stor sportshal med god belysning, så der er rig mulighed for flyvning i forbindelse med line of sight til alle slag modeller såvel som FPV. Vi opsætter en dronebane hver aften, som man kan benytte sig af ved flyvning med droner og FPV.

Følg med på Facebook

For at være sikker på, hvornår indendørsflyvning bliver til noget anbefaler vi at du følger med på vores Facebook gruppe. Alle er velkomne til at være en del af vores Facebook gruppe, ligegyldig om du er medlem eller ej.

Priser og tilmelding

Med de nye regler for tilskud til foreninger i Esbjerg, er det desværre ikke muligt at afholde indendørsflyvning som en del af klubkontingentet. Vi forsøger dog at gøre det så billigt som muligt. Man skal være medlem af Modelflyvning Danmark. Der vil dog være mulighed for at møde op med sin drone og få en prøve flyvning.

Prisen for en søndag aften er 45 kr.

For medlemmer af GMFK er det muligt at betale 450 kr. for hele sæsonen (20 gange).

For medlemmer er det også muligt at købe et års indendørsflyvning til en god pris. Kontakt formanden for mere information.

Betalingen af indendørsflyvning skal ske på holdsport app’en eller holdsport.dk, spørg evt. ved fremmøde.

Ved spørgsmål kan vores formand Henning Ryberg altid kontaktes.