Om klubben


En hyggelig klub med plads til alle

Guldager Modelflyveklub er en modelflyveklub beliggende lidt udenfor Esbjerg. Flyveklubben er grundlagt i 2015, som et frisk pust til modelflyvning i Danmark. Klubben bygger på, at der skal være plads til alle i sporten og der skal være et behageligt og venskabeligt socialt miljø i klubben.

I Guldager Modelflyveklub kan du komme og flyve med dine fjernstyrede modeller, hvadenten der er tale om en fjernstyret drone, fastvinget flyvemaskine, fjernstyret svæver eller helikopter. Vi har tilladelse til flyvning med modeller på el op til en vægt på 7kg.

Modelflyveklubben ligger i forbindelse med Guldager Idrætscenter og benytter vinteranlægget bagerst på området. Her har vi to fulde fodboldbaner og en fuld rugbybane, til brug. På disse baner kan du, som medlem af klubben flyve, lige så meget du vil, så længe de ikke bliver benyttet af andre. I sommerperioden er der stort set ikke brug af banerne til andre sportsgrene.

Guldager Modelflyveklub har både flag og airgates til flyvning af ræs med droner ved hjælp af FPV udstyr. Dette udstyr er selvfølgelig tilgængelig for alle medlemmer, til fri afbenyttelse.

Der er ligeledes mulighed for opladning af batterier på pladsen, således at man kan flyve en hel dag uden problemer.

Medlemsskab

Medlemsskab af Guldager Modelflyveklub kræver et medlemsskab af Modelflyvning Danmark. Dette koster 600 kr. årligt.

Senior: 600,- pr år
Junior: 200,- pr år
Passivt: 100,- pr år

Er du blevet interesseret? Kontakt formand Henning Ryberg eller kig forbi.